Martin-Luther-King

[mystorage informeaza] Martin Luther King, Jr

[mystorage informeaza] Martin Luther King, Jr

Martin Luther King Jr. (n. 15 ianuarie 1929, AtlantaGeorgia – d. 4 aprilie, 1968 MemphisTennessee) a fost un pastor baptist nord-american, activist politic, cunoscut mai ales ca luptător pentru drepturile civile ale persoanelor de culoare din Statele Unite ale Americii.

Cunoscut și sub abrevierea MLK, a organizat și a condus marșuri în favoarea dreptului la vot, pentru desegregare rasială și alte drepturi civice elementare pentru cetățenii de culoare nord-americani. Cele mai multe astfel de legi, și anume Civil Rights ActVoting Rights Act, au fost promulgate sub președinția lui Lyndon B. Johnson.

În timpul unui marș pentru libertate (28 august, 1963) a pronunțat unul dintre cele mai celebre discursuri: I have a dream (Am un vis).

L-a cunoscut pe John Fitzgerald Kennedy care i-a acordat sprijinul în lupta împotriva discriminării rasiale.

Martin Luther King a fost cel mai tânăr laureat al Premiului Nobel pentru pace în 1964, pentru lupta împotriva segregației rasiale și discriminării rasiale. A depus eforturi în lupta împotriva sărăciei precum și a opririi războiului din Vietnam.

King a fost asasinat pe data de 4 aprilie 1968, în Memphis, Tennessee. După moartea sa i s-a acordat Medalia prezidențială pentru libertate în 1977 și Medalia de Aur în 2004; În 1986 ziua lui Martin Luther King a fost declarată zi federală în Statele Unite.


Premiul Nobel:

În semn de recunoaștere a întregii sale activități în slujba populației de culoare, pentru combaterea discriminării rasiale prin proteste pașnice, în 14 octombrie 1964, Martin Luther King a primit premiul Nobel pentru pace, devenind cel mai tânăr laureat al acestuia. În discursul rostit cu această ocazie, l-a menționat pe Gandhi în calitate de pionier al luptei cu mijloace pașnice contra inechităților sociale. De altfel, l-a avut pe Gandhi drept model de-a lungul întregii sale vieți, și se pare că exemplul acestuia i-a inspirat anumite principii morale.

Premii și nominalizări:

  • 1957 Pblicația Time Magazine îl consideră una din primele 10 personalități ale anului.
  • 1975: Asociația jurnaliștilor National Newspapers Publishers îi conferă premiul Russwurm.
  • 1964: Time Magazine îl nominalizează ca “Omul anului” pe 1963.
  • 1964: Pe 10 decembrie primește Premiul Nobel pentru Pace înmânat de președintele comitetului Nobel Gunnar Jahn, la 35 de ani, fiind cea mai tânără persoană care primește un astfel de premiu. În plus, este al doilea american și al treilea om de culoare căruia i se conferă această distincție.

Publicatii:

1958 a publicat Strides Toward Freedom: The Montgomery Story.

Noutati in procesarea comenzilor

 

Saptamana trecuta v-am informat in legatura cu faptul ca activam in contiuare prin video-vanzare, in aceasta saptamana va prezentam modul de procesare a comenzilor intr-un mediu sigur de munca.

In contextul evenimentelor recente, My Storage si-a schimbat si procedurile de procesare a comenzilor, in asa fel incat siguranta personalului si a clientilor sa fie pe primul plan.

Aceste proceduri au fost adoptate o dată cu extinderea epidemiei in țara noastră, iar colegii noștri le-au primit atât de bine, pentru că proteja du-te pe tine, ai grija de ceilalti.

Ziua de muncă a fiecărui angajat incepe cu dezinfecția mâinilor și nimeni nu intra in depozit până nu are echipament de protectie.

Pregătirea mărfii pentru livrare impune cel puțin spălarea produselor cu detergent profesional.

Dezinfecția mâinilor are loc pe baza de semnătura de cel puțin trei ori pe zi, iar schimbarea echipamentului de protectie, o dată la patru ore.

Sharing is caring, așa că am pregătit și pentru dumneavoastră echipament de protecție, care vi se va înmâna de către șoferul nostru.

Dezinfectam zilnic după un orar bine stabilit, spațiul de lucru și mașina de livrari.

Va recomandam cu căldură să folosiți masca și mănușile pe care vi le oferă colegul nostru și credem că ar fi util să le folositi până în momentul în care produsele sunt montate la locul lor.

Incercam sa stam cat mai departe de monede și bancnote, așa că pentru persoane fizice am implementat plata cu cardul la livrare.

 

Adaptabilitatea iti da startul, disciplina te va reinventa, iar partenerii de incredere iti ofera siguranta.

 

My Storage – Vanzare prin apel video live, comanda online sau la telefon.

Chiar daca evolutia epidemiei ne limiteaza in a mai avea contact fizic cu clientii, tehnologia este de partea noastra. Pentru o perioada nedeterminata, prezentam podusele clientilor care in mod normal ne-ar fi vizitat la depozit exclusiv prin apel video. Am fost si noi surprinsi sa constatam ca aceasta metoda are chiar mai multe avantaje decat dezavantaje si anume: prezenta virtuala in depozitul My Storage, reprezentantul de vanzari isi concentreaza intreaga atentie catre dumneavoastra, de obicei aceste apeluri dureaza sub 10 minute, in cazul in care ati uitat ceva, depozitul este la un apel distanta. Nu in ultimul rand, insa cel mai important, puteti sa faceti cumparaturi de la noi si ramaneti responsabili social. NU IESITI DIN CASA! Pentru apeluri video ne puteti contacta pe Whatsapp de Luni pana Vineri in intervalul 08.00 – 15.30 la numarul +40723500986 – Alin.